Amanda Seyfried antoi haastattelun alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Amanda Seyfried ja poptähti-näyttelijä Justin Timberlake ovat tuoreen Interview-lehden päätähtiä. Näyttelijätär Amanda Seyfried poseeraa lehden kannessa, mutta tosin täysissä pukeissa. Tähtien haastattelu sujui kuitenkin toisenlaisissa merkeissä.

Interview-lehden maaliskuun numerossa Amanda Seyfried ja Justin Timberlake kertovat yhteisestä uudesta Now-elokuvastaan ja Amanda kertoi lisäksi myös Little Red Riding Hood -leffasta. Juttua tehdessä toimittajalle selvisi, että Seyfried oli haastattelun aikana alastomana.

– Minusta olisi mukavinta olla syntymäasussani, Amanda Seyfried totesi Justinille.

– Okei, jos sinä haluat tehdä haastattelun niin, se sopii kyllä minulle, Justin Timberlake totesi.

Haastattelu hoidettiin tosin puhelimessa, joten näyttelijäkaunottaren alastomuudesta ei ole täyttä varmuutta. Lehti kuitenkin luotti haastateltavan sanaan tässä asiassa. Jutussa Amanda joutui vastaamaan kritiikkiin siitä, että hänen elokuvansa Little Red Riding Hood on liian samankaltainen Twilight-elokuvien kanssa. Molempien ohjaajana toimii Catherine Hardwicke.

– Meillä tehtiin todella monta elementtiä täysin toisella tavalla. Me modernisoimme tarinan. Me kerromme tarinan – oman versiomme siitä. Se ei ole kaikkien versio, mutta se on sellainen kuin me siitä halusimme tehdä, Amanda Seyfried vastasi kritiikkiin.