Vau, tältä Rocky-leffan raamikas tähti näyttää nykyisin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaissyntyinen näyttelijä Dolph Lundgren nähtiin taannoin lukuisten muiden toimintatähtien kanssa The Expendables -elokuvassa. Alunperin Rocky IV -menestyselokuvan roolistaan maailmanmaineeseen noussut tähti ei ole onnistunut pysymään A-sarjan näyttelijöiden joukossa.

Nyt Dolph Lundgren on ikuistettu treenaamassa ystävänsä kanssa varsin näkyvästi, kun hän suuntasi Beverly Hillsin puistoon karateasu yllään harjoittelemaan muiden muassa potkuja. Luonnollisesti paparazzit olivat nopeasti paikalla ikuistamassa tilanteen.

Taannoin Dolph Lundgrenilla oli tekeillä In the Name of the King 2 -elokuva, jonka kuvauksissa tapahtui vakava onnettomuus, kun täytettävänä ollut nestekaasulämmitin räjähti rajusti. Ainakin kuusi ihmistä loukkaantui, ja he saivat lähinnä palovammoja.