Hana Nitsche nakuili eläinten puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinsuojelujärjestö PETA on vuosien varrella rekrytoinut lukuisia supertähtiä riisumaan vaatteensa järjestön kampanjajulisteisiin. Vaatteensa ovat hyvän asian puolesta riisuneet muiden maussa Pamela Anderson, Olivia Munn ja Dave Navarro. Nyt pitkä lista kasvaa yhdellä nimellä.

Saksalainen mallikaunotar Hana Nitsche on nimittäin kantanut kortensa kekoon ja poseerannut alastomana PETA-järjestön tuoreessa mainoskuvassa. Tällä kertaa kyse on jälleen järjestön tunnetuimmasta kampanjasta, johon osallistujat haluavat kertoa poseeraavansa mieluummin alastomana kuin pukeutuvat turkiksiin.

Hana Nitsche on tullut saksalaisille tutuksi mallikuvien lisäksi myös television realityohjelmasta, sillä hän sijoittui taannoin kolmanneksi Huippumalli haussa -ohjelman saksalaisversiossa. Sinkkukaunotar kertoo ohjelman verkkosivuilla olevansa sinkku ja pitävänsä erityisesti eksoottisen näköisistä miehistä.

Hana Nitsche PETA