Tältä julkkiskaunottaret näyttivät ennen läpimurtoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähtien lapsuuskuvat ovat olleet jo vuosikymmenien ajan viihdelehtien vakiotavaraa, mutta uusien tähtien noustessa on välillä aika hieman päivittää kuvia. Nyt verkossa on koostettu kuvagalleria, jossa nähdään miltä monet nykypäivän tähdet näyttivät ennen läpimurtoaan.

Mukana on esimerkiksi näyttelijäkaunotar Sofia Vergara, joka nähdään 26-vuotiaana työskentelemässä kuntosalilla Bally Total -yhtiön mainoskuvassa. Mallikaunotar Brooklyn Decker nähtiin puolestaan teini-ikäisenä MTV-kanavan When I Was 17 -ohjelmassa. Katso kuvat tästä.

Rintava Christina Hendricks poseeraa puolestaan koulukuvassa samoin kuin myös laulaja Mo´Nique. Sandra Bullock taas ei ole muuttunut juuri lainkaan vuosien varrella. Miestähdistä mukana on hauska lapsuuskuva Jersey Shore -ohjelman päätähdestä Mike ”The Situation” Sorrentinosta.