Romanttisuuden huippu? Teinitähti osti tyttöystävälleen rekkalasteittain kukkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu teinitähti Justin Bieber on nykyisin päivittäin viihdelehtien otsikoissa monistakin syistä. Eilen maailmalla kerrottiin, että Justinin keikoilla yleisön on jatkossa istuttava sekä artistin että yleisön oman turvallisuuden vuoksi. Nyt julkisuuteen on tullut Bieberin romanttinen tempaus.

Justin Bieber on seurustellut jo jonkin aikaa kollegansa Selena Gomezin kanssa. Nyt teinipoppari on tehnyt jotain, joka saa varmasti hänen miljoonat faninsa kateudesta vihreäksi. 16-vuotias poppari on nimittäin ostanut rakkaalleen kukkia. Eikä vain kukkapuskaa tai paria, vaan kokonaisen kukkakaupallisen kukkia.

Kyseessä ei ollut edes taannoinen ystävänpäivä, kun Selena Gomez sai kaksi vuotta itseään nuoremmalta poikaystävältä viime keskiviikkona ikimuistoisen yllätyksen. Laulaja oli nimittäin soittanut kukkakauppaan ja pyytänyt heitä täyttämään Gomezin asunnon kukilla. Ammattilaiset tekivät työtä käskettyä, sillä he tyhjäsivät koko varastonsa Selenan asuntoon. Kukkien kuljettamiseen tarvittiin TMZ-julkaisun mukaan useita rekkalastillisia.