Justin Bieber leikkasi hiuksensa – muodonmuutos yllättää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinipoppari Justin Bieber nosti romanttisuuden sarallaan osakkeitaan huimasti, kun hän yllätti keskiviikkona tyttöystävänsä Selena Gomezin tilaamalla hänelle kirjaimellisesti koko kukkakaupallisen kukkia.

Justin Bieber tunnetaan hittikappaleidensa lisäksi erityisesti myös hiustyylistään, jonka leikkauttaminen maksaa hänelle 750 dollaria kerta. Nyt maailmankuulu hiustyyli on kuitenkin ainakin toistaiseksi historiaa, sillä teinipopparin tiimi on esitellyt laulajan uuden tyylin Twitter-blogissa.

Kuvatekstissä ei kerrottu miksi tyyli oli muuttunut, mutta TMZ kertoi myöhemmin sen liittyneen uuden musiikkivideon kuvauksiin. Samaisen julkaisun mukaan Justin oli perustellut tyylinmuutosta sillä, että se näyttää ”hieman aikuisemmalta” kuin edellinen kampaus. Leikatut hiukset kerättiin ja ne huutokaupataan myöhemmin hyväntekeväisyyden nimissä.

Justin Bieber