Kim Kardashianin blogi hakkeroitiin: ”Twitter auta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen ehkä tunnetuin jäsen Kim Kardashian on joutunut nolon rikoksen uhriksi. Innokkaana Twitter-blogin käyttäjänä tunnetun julkkiksen Twitter-tili joutui nimittäin hakkeroinnin kohteeksi. Twitteriin ilmestyi tähden nimissä useita jonkun toisen henkilön tekemiä päivityksiä.

Kim Kardashian ei hakkeroinnin seurauksena päässyt itse ollenkaan kirjautumaan blogiinsa omalta tietokoneeltaan, mutta tähti onnistui kirjoittamaan puhelimensa välityksellä varoituksen Twitter-blogiinsa.

– Twitterini on hakkeroitu! Twitter auta! Pääsen sisään puhelimellani, mutta en muualta ja näen, että täällä on väärennettyjä tweettauksia! Kardashian kirjoitti blogiinsa.

Kardashianin julkkisperhe on tehnyt valtavat määrät rahaa realityohjelmillaan ja oheistuotteillaan. Perheen siskokset laskuttavat nykyisin rahaa lähes kaikesta, mitä he tekevät. Esimerkiksi jos Kim Kardashian halutaan vierailemaan johonkin tilaisuuteen, maksaa se järjestäjälle noin 100.000 – 250.00 dollaria. Lisäksi Kim rahastaa myös Twitter-blogillaan, sillä mikäli jokin tuotemerkki haluaa tulla mainituksi tähden blogissa, maksaa se tuotemerkin edustajalle noin 25.000 dollaria.