Muistatko vielä nämä Kylie Minoguen peppukuvat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva australialainen Kylie Minogue esiintyy tänään Helsingissä Aphrodite: Les Folies Tour -kiertuensa merkeissä. Supertähti lukeutuu niihin harvoihin artisteihin, joilla on ollut listaykkösiä neljällä vuosikymmenellä.

Alunperin television saippuasarjan näyttelijänä kengurumaassa tähdeksi noussut Kylie Minogue on vuosien varrella saanut kovasti suitsutusta musiikkinsa lisäksi myös upeasta vartalostaan. Ei siis liene ihme, että paparazzit ovat seuranneet häntä tiiviisti jo 80-luvulta saakka.

Uuden kiertueen kunniaksi The Sun -lehti on koonnut vuosien varrelta muutamia näyttäviä otoksia 42-vuotiaan Kylien takamuksesta. Kuvista voidaan huomata, että popkaunottaren ikä ei ainakaan takamuksesta näy. Ei siis ihme, että hän esittelee sitä tänään myös Helsingin konsertissaan.

Vuonna 2005 Kylie poseerasi uimapukumainoksen kuvissa. Viime keväänä julkaistu All the Lovers -musiikkivideo oli monissa maissa liian rohkea. Esimerkiksi Singapore, Malesia ja Indonesia ovat nimittäin kieltäneet videon esittämisen televisiossa, koska sen koetaan olevan liian seksuaalinen.