Hui kauhistus, anorektiset mallit järkyttävät muotinäytöksissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmassa on jo pitkään kohistu liian laihoista mallikaunottarista. Muutama vuosi sitten muotiviikoistaan tunnettu Milano päätti kieltää sairaalloisen alipainoisten mallien osallistumisen muotinäytöksiinsä.

Pian esimerkkiä seurasivat myös monet muut kaupungit, sillä paineet tervehenkisemmän imagon luomisesta vaatebisneksessä kasvoivat. Nyt terveen imagon luominen on muodin maailmassa taas unohtunut, sillä muotinäytösten catwalkit ovat jälleen täynnä toinen toistaan laihempia malleja.

Mallimaailman karu totuus on parhaillaan esillä Lontoon muotiviikoilla, jonka näytöslavoilla esiintyneet mallit ovat kaikkea muuta kuin tervehenkisiä roolimalleja. Parhaillaan käynnissä olevilla Lontoon muotiviikoilla catwalkilla on nähty suorastaan luurankomaisen laihoja malleja, joiden painoindeksit eivät todellakaan yllä edes terveen rajoille.

Yksi kauhistuttavimmista malleista Lontoon catwalkilla on ollut tämän hetken kuumimpiin mallinimiin kuuluva ruotsalaismalli Chloe Memisevic. 18-vuotias mallitulokas näyttää tosin kaikkea muuta kuin kauniilta anorektisen laihassa olemuksessaan. Mitä mieltä sinä olet?