Britney Spears myi mainostilaa musiikkivideoonsa – tienasi omaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears tekee parhaillaan paluuta musiikkimarkkinoille hyvin ansaitun tauon jälkeen. Maailmankiertueensa jälkeen hän keskittyi pitkään perheeseensä ja uuteen ihmissuhteeseensa. Äskettäin uuden levyn ensimmäinen single Hold It Against Me julkaistiin.

Kappaleen musiikkivideo sai ensi-iltansa viime viikolla, ja nyt on selvinnyt että se on laulajalle varsinainen rahasampo. Britney Spears on nimittäin myynyt mainostilaa videoonsa tuotesijoittelun merkeissä. Harvalta videon nähneeltä tämä on jäänyt huomaamatta, mutta nyt mainosmyynnin tuotosta on saatu tietoa.

TMZ-julkaisun mukaan poptähti tienasi tuotesijoittelulla noin 500.000 dollaria. Pelkästään nettideittipalvelu Plentyoffish.com maksoi kuusinumeroisen summan näkyvyydestään laulajan tietokoneen ruudulla videossa. Yritys kertoi, että sen kävijämäärä nousi 20 prosenttia samana päivänä kun video sai ensi-iltansa. Viime viikolla uutisoitiin myös kuinka realitytähti Kim Kardashian rahastaa yrityksiä jopa Twitter-maininnoista, joten supertähdet osaavat rahastaa suosionsa.