Ex-supertähden nolo raivokohtaus: ”Ettekö tiedä kuka minä olen?!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina menestystä näyttelijänä saavuttanut ja Oscar-palkinnonkin voittanut Hollywood-tähti Faye Dunaway ei ole ollut 90-luvun jälkeen lentohenkilökunnan mieleen. Tuolloin hän nimittäin sai lempinimen ”narttu” käyttäydyttyään huonosti lennoilla. Henkilökuntaa kiellettiin nostamasta hänen matkustusluokkaansa ilman lisämaksua.

Tällä kertaa Faye Dunaway oli jälleen nousemassa koneeseen New Yorkin kansainväliseltä JFK-lentokentältä ja lähtöselvityksessä hän vaati kovaan ääneen matkustusluokkansa nostamista bisnes- tai ykkösluokkaan. Henkilökunta ei kuitenkaan sellaiseen suostunut, joten Dunaway raivostui. Lehden mukaan hän huusi terminaalissa kovaan ääneen ”Ettekö tiedä kuka minä olen?!” vaatimustaan painottaakseen.

Huutaminen ei kuitenkaan auttanut, ja hän sai paikan turistiluokasta. Asiasta uutisoineen The New York Post -lehden mukaan Lontooseen matkalla ollut näyttelijätär istutettiin lopulta aivan koneen turistiluokan etuosaan, jotta tämä varmasti näki että bisnesluokassa oli istuimia vapaana. Lennon aikana hän kapinoi niin, että kieltäytyi muiden muassa syömästä mitään. Tähden nukahdettua henkilökunta kasasi hänen viereiselle penkilleen suuren määrän henkareita.