Finnkino taipui fanien vaatimustulvaan – Justin Bieber valkokankaalle Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on valloittanut musiikillaan miljoonat teinitytöt, joiden hysteerinen palvonta on saanut välillä jo hiemen pelottaviakin seurauksia. Tällä hetkellä nuori supertähti valloittaa maailmaa valkokankailla.

Fanien toivomuksesta hänen Justin Bieber: Never Say Never -elokuvansa nähdään myös Suomessa. 3D-leffa saa ensi-iltansa 8. huhtikuuta. Yhdysvalloissa ja Englannissa vastikään ensi-iltansa saanutta elokuvaa on vaadittu kovasti esitykseen Suomenkin elokuvateattereihin. Finnkinon asiakaspalveluun on viime viikkoina tullut useita satoja viestejä, joissa innokkaat suomalaisfanit odottavat toiveikkaina näkevänsä Bieberin pian valkokankaalla.

Jon M. Chun ohjaamassa elokuvassa kerrotaan lahjakkaan kanadalaisen pop-laulaja Justin Bieberin nousua Stratfordin pikkukaupungin kaduilla esiintyneestä pojasta ensin valtavaksi netti-ilmiöksi ja lopulta ympäri maailmaa suosituksi supertähdeksi. Huikean menestystarinan takana ovat nimenomaan uuden sukupolven fanit jotka pääsevät elokuvassa kertomaan ihailunsa syistä.

Paramount Picturesin tuottama dokumentti seuraa vasta 16-vuotiasta Justinia Pohjois-Amerikan-kiertueella joka kulminoituu hänen unelmaansa, loppuunmyytyyn show’hun kuuluisassa New Yorkin Madison Square Gardenissa viime elokuussa. Elokuvassa nähdään myös mm. laulajat Miley Cyrus, Sean Kingston, Usher ja Boys II Men.

Justin Bieber on ilmiö erityisesti sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2007 hän laittoi vielä täysin tuntemattomana 12-vuotiaana poikana YouTubeen videoita itsestään laulamassa. Nykyään Justinilla on YouTubessa yli 260 miljoonaa katsojaa, yli 8 miljoona fania Facebookissa ja yli 4 miljoonaa seuraajaa Twitterissä. Suomessakin häntä on haettu Google-hakukoneella yli 90 000 kertaa kuukaudessa. Never Say Never keräsi avausviikonloppunaan Pohjois-Amerikassa lähes 30 miljoonan dollarin lipputulot.