Kelly Brookin alushousut paljastivat sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli ja entinen Talent-tuomari Kelly Brook valittiin taannoin maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Nakukuvissakin nähty muodokas kaunotar poseerasi muutama päivä sitten hajuvesimainoksessa ja nyt on vuorossa saman merkin uudet kuvat.

Äskettäin 31-vuotispäiväänsä juhlinut Kelly Brook nähdään markkinoimassa hajuvettä tällä kertaa viettelevissä makuuhuonekuvissa. Niissä julkkistähti nähdään keikistelemässä vähissä vaatteissa ja jopa läpinäkyvissä alushousuissa. Kelly ansaitsee elantoaan mallikkaasti, sillä hän tienaa vuonna 2007 tehdystä mainossopimuksesta miljoona puntaa.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.