Homopaljastus varjostaa Oscar-suosikin menestystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän vuoden Oscar-gaalan ennakkosuosikeista – ja niistä ehkä se suurin – on menestyksekäs Kuninkaan puhe -elokuva, joka on kahminut palkintoja tähän mennessä jo lukuisissa tapahtumissa. Peräti kahdentoista Oscar-ehdokkuuden elokuvaa vastustetaan kuitenkin nyt poikkeuksellisen härskisti.

Kerroimme viime viikolla, että Oscar-tuomaristona toimivan järjestön 6.000 jäsenelle oli lähetetty sähköpostia, jossa elokuvan esikuvan, Kuningas George VI:n, väitetään olleen juutalaisvastainen ja tukeneen juutalaisten passittamista Saksasta Palestiinaan. Nyt kirjaimellisesti leffan kulissien takaa on tullut julki toinen epämielyttävä paljastus.

Nyt E! Online raportoi tiedoista, joiden mukaan yksi elokuvan merkittävimmistä lokaatioista olisi toiminut homoseksin tyyssijana. Julkaisun mukaan kuninkaan australialaisen puheopettaja Lionel Loguen toimistona nähtävässä tilassa on kuvattu runsaasti homopornoa UK Naked Men -verkkosivustolle. Myös Kate Moss on poseerannut samoissa tiloissa vähissä vaatteissa. Alunperin elokuvan kuvauspaikka piti olla toisaalla, mutta lopulta ohjaaja päätyi nyt nähtävään studiotilaan, koska se oli edellistä tilavampi.