Rihanna ja exä saavat taas lähennellä – lähestymiskielto kumottiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu r&b-tähti Rihanna joutui pari vuotta sitten silloisen poikaystävänsä Chris Brownin hakkaamaksi. Laulaja joutui sairaalaan ja poikaystävä sai myöhemmin tuomion törkeästä pahoinpitelystä. Yksi tuomion kohdista oli viiden vuoden lähestymiskielto.

Nyt tuomioistuin on Rihannan toivomuksesta kumonnut lähestymiskiellon, joten ex-julkkispari voi jatkossa olla esimerkiksi samassa ravintolassa. Pariin vuoteen se ei ole ollut mahdollista.

Lähestymiskielto aiheutti äskettäin päänvaivaa myös Grammy-gaalassa, sillä molemmat halusivat saapua paikalle. Lähestymiskiellon takia he eivät kuitenkaan saaneet vahingossakaan joutua kymmentä metriä lähemmäksi toisiaan. Ulkosalla heidän tuli pysytellä 50 metrin päässä toisistaan.