Rihanna lähettelee seksiviestejä näyttelijäkomistukselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu r&b-tähti Rihanna sai tänään huokaista helpotuksesta, kun hänen entiselle poikaystävälleen Chris Brownille määrätty lähestymiskielto kumottiin viimein oikeudessa. Nyt brittilehti puolestaan uutisoi supertähden erikoisesta suhteesta.

The Sun -lehden mukaan Rihanna ja näyttelijäkomistus Colin Farrell olisivat seksiviestisuhteessa. Julkkispari tapasi joulun aikoihin ollessaan The Graham Norton Show -ohjelman vieraina. Siitä saakka Rihanna on lähetellyt komistukselle rohkeita tekstiviestejä.

– Colin on saanut häneltä muutamia hyvinkin rajuja viestejä. He ovat kuitenkin molemmat sinkkuja, joten mitä sitten? Lähde kertoi lehdelle.

Kyseisellä televisiovierailulla myös katsojat saivat huomata, että Rihanna ja Colin Farrell tulivat erityisen hyvin toimeen keskenään. Colin kehui vuolaasti Rihannan paljastavaa kirkkaanpunaista mekkoa. Farrell totesi Rihannan ”raajojen” olevan oikein kauniita ja kertoi ettei hän voi saada niistä tarpeekseen. Heti perään Rihanna kertoi brasilialaisesta bikinivahauksestaan.