Ruisrock nostaa festariruoan aivan uudelle tasolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen maineikkaimpiin ja pitkäikäisimpiin rockfestivaalehin lukeutuva Ruisrock on panostanut jo parin vuoden ajan kovasti festariyleisön ruokatarjoiluun. Perinteisten ”makkarakojujen” lisäksi paikalta on ollut saatavissa myös todellisia gourmet-herkkuja. Sama teema jatkuu edelleen.

Ruokapalvelut ovat nimittäin myös ensi kesänä tärkeässä roolissa osana Ruisrock-festarikokemusta. Michelin-tähdillä palkittu keittiömestari Hans Välimäki on ollut Ruisrockin festaritunnelmissa mukana kaksi viime vuotta. Tulevassa Ruisrockissa Välimäen tiimi täyttää festarikävijöiden vatsat luomu edellä.

– Ihmiset ovat ruoan suhteen valistuneempia kuin ennen, joten ruoan pitää olla myös festareilla entistä parempaa. Tästä esimerkkinä viimevuotisen samppanjabaarin suuri menestys. Tänä vuonna tarjonta kasvatetaan myös viinipuolelle ja ruoka-annoksia monipuolistetaan. Festariruoasta saa hyvää ja mielenkiintoista jos vähän yrittää, Hans Välimäki toteaa.

Aiemmin tänään Ruisrock ilmoitti ensimmäisistä bändikiinnityksistään, sillä mukana ovat ulkomaisista tähdistä muiden muassa The Prodigy, Bullet For My Valentine, Hurts ja Robyn.