Shauna Sandin olematon bikiniasu kiinnitti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna julkisuuteen vuotaneen kotipornovideonsa merkeissä jonkin verran viime aikoina otsikoissa taannoin ollut näyttelijä ja Playboy-malli Shauna Sand on malliesimerkki siitä mitä liialliset kauneusleikkaukset voivat saada aikaan.

Kauneuskirurgien leikkauspöydällä runsaasti aikaa viettänyt povipommi on ikuistettu lukuisia kertoja yläosattomissa. Nyt Shauna on ikuistettu viettämässä aurinkoista vapaapäiväänsä rannalla lähes olemattoman pienissä bikineissä. Mukana oli myös neitokaisen nykyinen miesystävä.

38-vuotias Shauna Sand on toiminut mallina lapsesta saakka. Ensimmäisen kerran hän poseerasi yhdeksänvuotiaana ja 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen merkittävän mallisopimuksensa ja muutti New Yorkiin. Hän oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996. Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä seitsemän vuotta sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla.