VR Bingo irvailee VR:n myöhästymisistä ja selityksistä – tulosta mukaan matkalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa VR on asettanut itsensä jälleen kuluneena talvena naurunalaiseksi junaliikenteen kaaoksen takia. Yhtiön osaamisesta on varsin hyvänä osoituksena se, että uutiseksi nousi pari viikkoa sitten se, että valtaosa junista kulki hetkellisesti lähes ajallaan.

Myöhässä olevia junia päivittäin odottaville tuhansille matkustajille on nyt kehitetty hauskaa ajanvietettä, kun verkossa on julkaistu VR Bingo -niminen peli. Matkustajat voivat ennen lähtöään tulostaa mukaansa bingolappusen, jossa numeroiden ja kirjaimien tilalle on vaihdettu yhtiön kootuista selityksistä tuttuja termejä. Pendolino on saanut lisäksi oman versionsa.

Mukana rastitettavien ruutujen listalla ovat muiden muassa varsin yleiset ”ajolankavaurio”, ”juna korvattu bussilla”, ”vaihde jumissa”, ”rajoitettu matkanopeus”, ”ongelmia ovissa” ja ”WC ei toimi”. Pendolinon versiossa ruuduissa lukee esimerkiksi ”juna vajaatehoinen”, ”kallistusvika”, ”jarruja suljettu”, ”JKV-vika” sekä päivittäinen klassikko ”korvattu muulla kalustolla”. Lisäksi junan kiskoilta suistumisesta johtuvasta myöhästymisestä saa rastittaa kolme vapaavalintaista ruutua.