Jackass-tähti Bam Margera pokasi teinitytön – kuvat vuotivat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin elokuvateattereiden valkokankailla taannoin Jackass-ryhmänsä elokuvan merkeissä touhuillut Bam Margera tunnetaan innokkaana Suomen ja suomalaisten rockyhtyeiden fanina. Äskettäin hän vierailikin Helsingissä joulubileiden merkeissä.

Nyt hän on noussut otsikoihin Pohjois-Amerikassa, kun hänen yksityisiä valokuviaan on päätynyt julkisuuteen. Kuvissa Bam Margera nähdään kuhertelemassa ja suutelemassa nuoren tumman naisen kanssa Torontossa sijaitsevassa hotellissa. Kuvat julkaisseen The Dirty -verkkolehden mukaan nainen on 17-vuotias kanadalainen teinityttö Ashley Burns, mutta hän näyttää selvästi vanhemmalta. Margera on kuitenkin edelleen naimisissa toisaalla.

Bam Margera oli viime kesänä otsikoissa jouduttuaan naisen pahoinpitelemäksi. Tuolloin teho-osastolle kiidätetyn tähden tila oli lopulta vakavampi kuin ensin luultiin. Nainen oli nimittäin lyönyt Bamia pesäpallomailalla takaraivoon ja mies sai aivoverenvuodon.

– Minulla oli sisäinen verenvuoto aivoissani kahden päivän ajan eikä minua siksi päästetty sairaalasta, vaikka meidän piti kuvata ohjelmaa. Minun oli määrä saada iskuja päähäni kuvauksissa, mutta nyt niin ei voida tehdä. Meidän piti kuvata nyrkiniskuja kasvoihin suurnopeuskameralla, Bam kertoi viime kesänä Access Hollywoodille.