Huippumalli paljasteli kotonaan ilman verhoja – naapurit valittivat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen mallikaunotar Irina Shayk on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa nykyisin seurusteleva oli viime vuoden kovin nousija mallimarkkinoilla.

Irina Shayk poseeraa nimittäin parhaillaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa. Nyt hän on ollut Chelsea Handlerin keskusteluohjelman vieraana ja paljastanut eläneensä ilman verhoja.

– Pari päivää sitten ovimieheni sanoi, että naapurit olivat valittaneet kun minulla ei ole verhoja asunnossani. Ihmettelin sitä, mutta nyt minun pitää laittaa asuntooni verhot. En tiedä mitä he näkivät, mutta joka tapauksessa he valittivat. Ehdin jo laittaa verhot. Ehkä minun ei pitäisi sanoa tätä, mutta laitoin lakanan verhoksi. Niistä näkyy hieman läpi, Irina Shayk  paljasti.

24-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kutenAnnabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irina poseerasi Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa ensimmäisen kerran vuonna 2007, ja vuonna 2011 hän sai suuren kunnian toimia lehden kansikuvatyttönä. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.