Realitysarjan 33-vuotias tähti löydettiin kuolleena hotellista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun amerikkalainen Deadliest Catch -realityohjelman tähti Justin Tennison on kuollut. 33-vuotias tähti löydettiin kuolleena Alaskassa sijaitsevasta hotellista. Kuolinsyy on edelleen epäselvä.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Tennisonin hotellihuoneesta löydettiin tutkimuksissa marijuanaa ja alkoholia. Poliisi uskoo, että huoneessa oli edellisenä iltana järjestetty juhlat. Nyt kuolinsyytä selvitetään ruumiinavauksella.

Sarjaa kohtasi jo aiemmin vakava takaisku, kun edellinen kapteeni Phil Harris menehtyi viime vuonna sydänkohtaukseen 53-vuotiaana.

Sittemmin ohjelma ajautui vakaviin vaikeuksiin, kun päätähdet ilmoittivat lopettavansa ohjelman tekemisen. Kapteeni Sig Hansen sekä Johnathan ja Andy Hillstrand lopettivat sarjan, kun sitä tuottava Discovery Channel oli haastanut heidät oikeuteen. Kanava vaatii heiltä nyt kolmen miljoonan dollarin korvauksia.

– Olemme kokeneet kuluneen vuoden aikana paljon, ja ikävä kyllä tässä tilanteessa emme voi jatkaa yhteistyötä Discovery Channelin kanssa Deadliest Catch -ohjelmassa, kolmikon lehdistötiedotteessa todettiin tuolloin.