Tältä Kim Kardashian näyttää ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on tehnyt menestyksekkään uran viihdemaailmassa, ja hänen johdollaan perhe tienasi viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Nyt hänet nähdään harvinaisissa kuvissa ilman meikkiä.

Yleensä vain täydellisyyttä hipovana julkisilla paikoilla esiintyvä Kim Kardashian sai huomata joutuneensa paparazzin väijytyksen kohteeksi, kun hänet kuvattiin kaupungilla ilman meikkejä ja hiuksetkin sekaisin.

Kim Kardashian joutui pari päivää sitten hakkerin uhriksi, kun hän ei päässyt itse kirjautumaan lainkaan  Twitter-blogiinsa, vaan siellä julkaistiin aivan muita viestejä. Lopulta tähti onnistui kirjoittamaan puhelimensa välityksellä varoituksen Twitter-blogiinsa.

– Twitterini on hakkeroitu! Twitter auta! Pääsen sisään puhelimellani, mutta en muualta ja näen, että täällä on väärennettyjä tweettauksia! Kardashian kirjoitti blogiinsa.

Kardashianin julkkisperhe on tehnyt valtavat määrät rahaa realityohjelmillaan ja oheistuotteillaan. Perheen siskokset laskuttavat nykyisin rahaa lähes kaikesta, mitä he tekevät. Esimerkiksi jos Kim Kardashian halutaan vierailemaan johonkin tilaisuuteen, maksaa se järjestäjälle noin 100.000 – 250.00 dollaria. Lisäksi Kim rahastaa myös Twitter-blogillaan, sillä mikäli jokin tuotemerkki haluaa tulla mainituksi tähden blogissa, maksaa se tuotemerkin edustajalle noin 25.000 dollaria.