Lady Gaga riettaassa kuvaussessiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on tunnettu shokeeraavista asuvalinnoistaan ja rohkeista kuvistaan, joita viihdemaailmassa on saatu ihastella jo parin vuoden ajan. Viime viikolla julkisuudessa nähtiin vilaus poptähden tuoreista nakukuvista, mutta nyt materiaalia on julkaistu lisää.

Laulajatähti oli nimittäin taannoin maailmankuulun valokuvaaja Terry Richardsonin ikuistettavana, ja kuvaussessiota tallennettiin myös videolle. Nyt video on julkaistu verkossa, ja siinä nähdään kuinka tämän hetken maailman suurin poptähti keikistelee kameran edessä vähissä vaatteissa ja varsin provosoivasti sekä alastomana että yläosattomissa.

Taannoin Lady Gaga hämmästytti paljastamalla kirjoittavansa musiikkiaan huumeiden vaikutuksen alaisena. Huumeiden vastaiset järjestöt eivät katsoneet paljastusta hyvällä, mutta Lady Gaga itse kertoi haluavansa olla täysin rehellinen sekä itselleen että faneilleen. Popparin uusin albumi Born This Way julkaistaan maailmalla 23. päivä toukokuuta. Albumilta on jo julkaistu samanniminen singlelohkaisu, joka joutui heti suuren plagiaattikohun kohteeksi. Kappaleen väitettiin olevan kopio Madonnan Express Yourself -hitistä.