Joulupukki kiinni rysän päältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on nähty hieman erikoinen Joulupukin vierailu, sillä pukki ikuistettiin joulun alla pahanteossa Newcastlessä Britanniassa. Kyseessä oli kuitenkin paha pukki, sillä pukkiasuun pukeutunut 31-vuotias mies jäi kiinni puhkottuaan naapurinsa auton renkaat.

Kyse oli suivaantuneen naapurin kostoiskusta, joka tallentui pihamaata valvoneelle valvontakameralle. Tekijällä oli aiemmin ollut riitaa naapurin veljen kanssa.

Mies oli päättänyt kehittää itselleen valeasun, mutta pukkiasu ei ollut välttämättä paras mahdollinen valinta, sillä ohikulkija huomasi pahanteon ja soitti paikalle poliisit. Hieman silmiinpistävään asuun pukeutunut mies tavoitettiinkin nopeasti jo paikan päältä. Hänen hallustaan löydettiin tekovälineenä käytetty puukko, Mirror-lehti kertoo. Tapausta on nyt käsitelty oikeudessa, jossa mies tunnusti tekonsa.