Poliisit-sarja tempaisee tamperelaispartionsa kunniaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jim-kanavalla esitettävän Poliisit-realitysarjan myötä julkisuuden valokeilaan nousseet vanhemmat konstaapelit Janne Rauma ja Kari Palonen saivat tiistaina 22. helmikuuta Vuoden tamperelainen -tittelin.

Poliisipartio oli mukana Jimin Poliisit-sarjan ensimmäisellä ja toisella tuotantokaudella. Jim tarjoaa Palosen ja Rauman faneille todellista herkkua ja esittää kaikki tamperelaispartion jaksot viisituntisessa maratonputkessa perjantaina 4. maaliskuuta.

Vanhemmat konstaapelit Palonen ja Rauma nousivat katsojien suosikeiksi rennolla ja ammattitaitoisella asenteellaan sekä rempseän keskinäisen huumorin siivittäminä. Poliisit-sarjasta alkanut suosio ja sen kulminoituminen nyt Vuoden tamperelainen -palkintoon on saanut poliisipartion hyvälle mielelle.

– Vielä ei oikein usko, että näin pääsi käymään! Poliisit-sarjaa alettiin kuvaamaan reipas pari vuotta sitten enkä ikinä olisi voinut kuvitella, että jossain vaiheessa juhlitaan Vuoden tamperelainen -kisan voittoa. Tämä tunnustus on iso asia peruspoliisille, Kari Palonen kuvailee.

– On hienoa päästä mahtavan nimilistan jatkoksi yhdessä Simo Frangénin, Pate Mustajärven, Kiira Korven ja Ransu-koiran kanssa. Tunnustus on myös arvostuksen osoitus koko peruspoliisityötä tekeville. Suuri kiitos ja terveiset varmasti kuuluvat Poliisit-sarjan katsojille, Janne Rauma iloitsi.