Twilight-tähti pelasti koiran varmalta kuolemalta

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Twilight-elokuvista suureen suosioon ponnahtanut näyttelijä Robert Pattinson on elänyt jo pari vuotta menestyksen huipulla. Naisten päiväuniin valkokankaalta päätynyt näyttelijä saa nykyisin kulkea turvamiesten suojeluksessa, sillä menestys on tuonut miehelle myös sairaaloisen fanaattisia ihailijoita.

Elokuvien kuvausten ajan hotellielämää viettävä Pattinson on myöntänyt suuresta fanijoukostaan huolimatta olevansa ajoittain yksinäinen. Näyttelijä ei ole saanut houkuteltua kuvausmatkoille seurakseen ystäviään saati perhettään, sillä Twilight-elokuvia kuvataan niin syrjäisissä kohteissa, ettei kukaan tähden lähipiiristä halua lähteä tämän mukaan.

Nyt Pattinson on keksinyt keinon lieventää yksinäisyyttään. Taannoin Louisianassa uutta Twilight-elokuvaa kuvaamassa ollut tähti päätti nimittäin hankkia koiranpennun. Mies adoptoi itselleen Louisianassa koiranpennun paikallisesta koirakodista. Näyttelijä pelasti samalla koiran hengen, sillä ilman uutta omistajaa koira olisi joutunut lopetettavaksi.

– Se on koirakodista ja se olisi joutunut lopetettavaksi. Hankin sen kaksi tai kolme päivää sitten ja koiria pidetään siellä vain 10 päivää, Pattinson kertoo Daily Record -julkaisulle.

Twilight-elokuvat saivat taannoin hieman kyseenalaista mainetta, kun viimeisin Twilight: Eclipse -elokuva kahmi vuoden huonoimman elokuvan ehdokkuuksia. Elokuva sai peräti yhdeksän Razzie-ehdokkuutta. Kyseessä on Oscar-palkintojen vastakohtana toimiva The Golden Raspberry Awards, jossa palkitaan vuoden huonoimmat elokuvat ja näyttelijät. Myös Robert Pattinson on ehdolla vuoden huonoimmaksi miesnäyttelijäksi vampyyrin roolistaan.