Sunrise Avenue kiinnitettiin Emma Gaalan tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän vuoden Emma Gaalaan suunniteltu Von Hertzen Brothersin esiintyminen on jouduttu perumaan Mikko Von Hertzenin loukattua keskiviikkona jalkansa. Loukkaantuminen ei vaikuta kevään kiertueeseen eikä tulevan kesän keikkoihin.

Von Hertzen Brothersin tilalla Emma Gaalassa esiintyy Sunrise Avenue. Sunrise Avenuen uusi albumi Out Of Style julkaistaan 23. maaliskuuta. Levyn ensimmäinen single Hollywood Hills on tällä hetkellä Saksan radioasemien kolmanneksi soitetuin kappale, ja yhtyeen kevään kiertue Keski-Euroopassa on jo lähes loppuunmyyty.

25. Emma Gaala järjestetään Espoon Barona Areenalla ensi lauantaina. Juhlakonsertissa esiintyvät muiden muassa Antti Tuisku, Happoradio, Jussi Hakulinen, Kaija Koo, Katri Helena, Paleface, PMMP, Reckless Love, Suvi Teräsniska, The Sounds, Lauri Ylönen ja Jenni Vartiainen. Illan lopuksi nähdään ainutlaatuinen konsertti kun Jenni Vartiainen yhtyeineen nousee lavalle lähes 30-henkisen orkesterin kanssa. YLE TV2 ja YleX Areena lähettävät gaalan suorana klo 20.10 alkaen.