Ihastui Facebook-kuvaan – Oprah maksoi lapsiperheelle 250 000 dollaria – katso upea kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rahassa mitattuna maailman kirkkaasti menestyksekkäin televisiotähti Oprah Winfrey aikoo lopettaa 25 vuoden urakkansa televisioemäntänä viimeistään keväällä ja hän aikoo samalla suunnata aivan toisiin kuvioihin. Nyt hän on edelleen kuitenkin työn touhussa.

Rahakkaista tempauksistaan tunnettu Oprah Winfrey on nyt yllättänyt toden teolla Rozonno ja Mia McGheen, joille syntyi taannoin kuusi lasta. Televisiotähti löysi nimittäin perheen upean ryhmäkuvan Facebook-yhteisöpalvelusta ja ihastui valokuvaan välittömästi. Kolumbuksesta, Ohiosta, kotoisin oleva perhe sai Oprahilta lahjoituksena uskomattomat 250.000 dollaria sekä Las Vegasin matkan.

Rozonno ja Mia McGhee

Oprah Winfrey oli taannoin Piers Morganin haastateltavana ja kertoi haastattelussa tulleensa raskaaksi 14-vuotiaana. Raskaus ei ollut toivottu asia, mikä heijastui naisen mukaan hänen tekoihinsa. Oprah kertoi halunneensa tappaa itsensä ja lapsensa, sillä hän ei halunnut synnyttää lasta. Raskaaksi tuleminen oli seuraus jo vuosia jatkuneesta hyväksikäytöstä.

– Tämä pahuus heijastui elämääni monin eri tavoin, sillä millään ei ollut enää mitään rajoja. Halusin vain tappaa lapsen, ja samalla myös itseni. Join pyykinpesuainetta keskeyttääkseni raskauden. Onnistuin siinä ja jäin eloon. Silloin tiesin saaneeni toisen mahdollisuuden.