Amber Rosen asu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Amber Rose tuli alunperin tunnetuksi entisen miesystävänsä, hiphop-tähti Kanye Westin seuralaisena. Julkisuuteen päästyään Amber sai mukavasti jalkaa mallimaailman oven väliin ja poseerasi usein esimerkiksi bikineissä viihdelehtien sivuilla.

Amberin tavaramerkki on hänen kalju päänsä, josta myös paparazzit hänet nykyisin tunnistavat jo kaukaa. Tällä kertaa kaunotar on osallistunut Lontoon muotiviikkojen muotinäytökseen katsojana. Paikalle saapuessaan hän tosin järjesti oman näytöksensä, sillä hänen huippukireä asunsa ei jättänyt juuri arvailujen varaa neitokaisen muodoista.

27-vuotias Amber Rose erosi taannoin hiphop-tähti Kanye Westistä ja sai seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä että pitää suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Sittemmin parin kerrottiin palanneen takaisin yhteen, mutta nykyisin Rose seurustelee kuitenkin Wiz Khalifan kanssa. Kanye West on viettänyt puolestaan aikaa jättirintaisen brittiläisen glamour-malli Shayn kanssa.