Charlie Sheen suivaantui sarjansa kohtalosta – haukkui työtoverinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Charlie Sheen on ollut viime kuukausina lukemattomia kertoja otsikoissa negatiivisissa merkeissä, kun muiden muassa hänen huumesekoilunsa ovat tulleet julki. Kerroimme aiemmin tänään, että Sheenin suosikkisarja on nyt päätetty tältä kaudelta lopettaa kesken.

Tuotantoyhtiön teki asiassa päätöksen, joka tulee nyt Sheenille erittäin kalliiksi. Häneltä menee nimittäin sivu suun noin kahdeksan miljoonan dollarin palkat. Supertähti raivostui lopettamispäätöksestä ja julkaisi samalla TMZ-verkkolehdessä avoimen kirjeen. Siitä käy selville, että kauden lopettamisen syynä ovat sarjan sisäiset jännitteet.

– Mitä tämä kertoo Haim Levinestä (Chuck Lorre) sen jälkeen kun hän yritti tuomita minut. Olen onnistunut olemaan välittämättä hänestä 117 jakson ajan. Sitten kun kerran panen vastaan, niin tämä saastainen pieni mato ei kykene sulattamaan totuutta ja minun vaikutusvaltaani. Olen selvästikin voittanut tämän kastemadon sanoillani. Kuvitelkaa mitä olisin saanut aikaan nyrkeilläni. Toivon, että fanini pysyvät lojaaleina sarjaa kohtaan, Charlie Sheen kirjoitti.

Sheen purki tuntojaan äskettäin myös Dan Patrick Show -radio-ohjelmassa, jossa hän totesi ääni väristen kuinka oli ollut palaamassa töihin ja hakannut studion ovea – turhaan. Vasta sitten hän sai tietää että sarja on toistaiseksi lopetettu. Nyt Sheen väittää olevansa täysin kuivilla huumeista.

– Tämä oli ehkä ajoitusjuttu. He eivät ehkä uskoneet, että kaikki tapahtuisi näin pian. Minä toivun aika nopeasti, mutta homma lähtee myös lapasesta aika nopeasti. Nyt minulla on paljon töitä tehtävänä., Charlie Sheen kertoi.