Christina Applegate synnytyksestään: ”Kipu oli jotain perinpohjaista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Pulmuset-sarjan tähtenä aikoinaan kansainvälisesti tunnetuksi tullut näyttelijä Christina Applegate menetti molemmat rintansa pari vuotta sitten taistelussaan rintasyöpää vastaan. Nyt tähti voi jo paremmin ja hän synnytti helmikuun alussa esikoisensa.

Nyt Christina Applegate on tehnyt ensimmäisen haastattelunsa. Hän kertoi Ellen DeGeneresille 18 tuntia kestäneen synnytyksensä olleen karmea kokemus, joka päättyi kuitenkin hänen elämänsä parhaaseen kokemukseen.

– Minulla oli suunnitelmani, mutta nehän ovat vain vitsi. Halusin epiduraalin, mutta en se ei tuntunut hyvältä. En pitänyt turtumuksen tunteesta. Se oli karmaisevaa, joten lopetimme sen ja päätimme tulla toimeen ilman sitä. Tunsin siis sen kaiken. Nyt haluaisin väittää, että he laittoivat sen vahingossa pois päältä, Christina Applegate totesi Ellenille.

– Kipu oli jotain perinpohjaista. Sitten se tapahtui. Juuri sillä hetkellä hän tuli maailmaan ja minä pudotin lakanan yltäni. Rintojeni alue on minulle hyvin yksityinen, sillä minulla ei ole siihen kovin hyvää suhdetta. Siinä minä kuitenkin makasin tyttäreni kanssa. Se oli parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut.

Christina Applegate on 39-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on toiminut televisiouransa ohella rintasyöpäjärjestön puheenjohtajana. Hän kannattaa eläinten oikeuksia ja PETA-järjestöä. Vuonna 2008 neitokainen kertoi julkisuudelle rintasyövästään Ellen Degeneresin shown kautta. Nykyisen kumppaninsa Martin Lenoblen hän tapasi samaisena vuonna ja nainen on kertonut miehen olleen hänelle korvaamaton tuki taistelussa rintasyöpää vastaan, sekä arjen haasteissa syövästä toipumisen jälkeen.