Ex-lapsitähti Drew Barrymore on nakuillut ennenkin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Kaukorakkautta-elokuvan tähtenä nähty Drew Barrymore on leffan ensi-illan jälkeen viettänyt taas hiljaiseloa ja pysytellyt poissa viihdelehtien otsikoista. Legendaarisesta E.T. -elokuvasta aikoinaan lapsitähtenä tunnetuksi tullut Drew nähdään nyt rohkeissa kuvissa.

Drew Barrymore tähditti edellä mainittua elokuvaa täysissä pukeissa, mutta aiemmin hänet on nähty valkokankaalla myös nakuilemassa. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut näitä parhaita paloja näyttäväksi kuvakoosteeksi.

Muutama kuukausi sitten lehdistä saatiin lukea kuinka Drew Barrymore joutui auto-onnettomuuteen poistuessaan kampaamokäynniltään. Häntä seurannut paparazzikuvaaja törmäsi näyttelijättären autoon Beverly Hillsissä, ja silminnäkijöiden mukaan raivostunut näyttelijä nousi autostaan ja alkoi läksyttää paparazzia kovaan ääneen.