Ellivuoren hotellikohulla yllättävä seuraus: ”Sai puhtaat paperit, mutta…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen suomalaisessa mediassa nähtiin harvinaislaatuinen tapaus, kun ensin Facebookissa levinnyt YouTube-videon linkki päätyi päivän mittaan myös toimittajien tietoon ja sitä kautta verkkolehtien uutisiin. Nettivideolla päiviteltiin hotelli Ellivuoren rähjäistä hotelllihuonetta, ja illalla asiasta mainittiin jopa Maikkarin televisiouutisissa.

Kyseessä on malliesimerkki siitä kuinka sosiaalinen media voi nostaa pienistäkin asioista suuria uutisia hetkessä. Hotelli Ellivuori joutui luonnollisesti hieman tukalaan tilanteeseen ja terveystarkastajakin ilmoitti tutkivansa tilannetta. Nyt kohuttu video on jo poistettu verkosta ja tapauksella on myös yllättävä seuraus.

Aamulehti kertoo tänään saaneensa haltuunsa terveystarkastajan tarkastuskertomuksen. Raportissa todetaan ettei hotellissa ole todettu terveyshaittaa. Kohutulla videolla nähty hotellihuone oli kuin suoraan 70-luvulta, ja asiakkaat ovat toimitusjohtajan mukaan vaatineet hotellia pitämään kuuluisan ”retrohuoneen” sellaisenaan.

– Monet tässä huoneessa olleet asiakkaat ovat ilmoittaneet, että älkää milloinkaan remontoiko täällä, toimitusjohtaja Ari Eskola kertoi Aamulehdelle.