Hetkessä muhkeammat rinnat – kiinalaiskeksintö yllättää – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina monet Hollywood-tähdet ovat poseeranneet välillä hyvinkin uhkeana julkkisjuhlien punaisilla matoilla, vaikka heidän rintavarustuksensa koko ei todellisuudessa olekaan kovin suuri. Malliesimerkki tästä on Paris Hilton.

Viime viikolla 30 vuotta täyttänyt superjulkkis oli viime vuonna jo silikoniepäilyjen kohteena, kun hänen rintansa olivat kasvaneet hetkessä huomattavasti. Parin päivän kuluttua hän oli kuitenkin taas tutussa kuosissa. Siitä saakka lehdistössä on arvuuteltu miten Hollywood-kaunottaret onnistuvat moisessa.

Ratkaisukeinoja on esitelty julkisuudessa jo monia, ja nyt lista kasvaa yhdellä varsin potentiaalisella keksinnöllä. Kiinalainen mainosvideo nimittäin esittelee rintaliivit, joiden avulla nainen saa kertanykäisyllä muhkeamman poven. Katso video artikkelin yltä. Vielä ei ole kuitenkaan tietoa onko tämä keksintö myös Paris Hiltonin muotojen salaisuus.