Teinitähden nolo iskuyritys – Rihanna antoi rukkaset

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Tämän hetken kuumin teinipoppari Justin Bieber yllätti taannoin leikkauttamalla hiuksensa. Poppari muutti maailmankuulua hiustyyliään omasta mielestään aikuisempaan suuntaan. Tähden leikatut hiukset kerättiin ja ne huutokaupataan myöhemmin hyväntekeväisyyden nimissä.

Taannoin Justin Bieber vieraili koripallo-ottelun katsomossa, jossa hän istui poptähti Rihannan vieressä. Mediaan levisi pian kuvia, joissa kaksikko jutteli ja naureskeli keskenään. Nyt Justin Bieber on paljastanut pyytäneensä Rihannaa treffeille kanssaan.

– Pyysin häntä treffeille. Se ei mennyt kovinkaan hyvin, sillä emme ole yhdessä. Pyysin häntä treffeille ja hän oli vain, että ”Olet liian nuori”, Bieber kertoi Daily Star -julkaisun mukaan.

16-vuotias Bieber seurustelee nykyisin kollegansa Selena Gomezin kanssa. Taannoin Bieber yllätti tyttöystävänsä romanttisella tempauksella. Poppari pyysi kukkakauppaa täyttämään Bieberiä kaksi vuotta vanhemman Gomezin asunnon kukilla. Kukkia mahtui asuntoon tiettävästi useita rekkalasteja.