Kate Upton valloittaa minibikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehti julkaisee kerran vuodessa maineikkaan uimapukunumeronsa, jolla on uskomaton vaikutus sekä mallimarkkinoihin että viihdelehtiin. Tämän vuoden lehden tulokkaisiin lukeutuu teinimalli Kate Upton.

Kate Upton nousi välittömästi viihdelehtien lemmikiksi ympäri maailmaa, ja parhaillaan häntä viedään vauhdilla ympäri maailmaa. Hänen näyttävä bikinivartalonsa on noteerattu laajasti, ja nyt hän on saanut kunnian esitellä alkavan kevään bikinimallistoa näyttävissä kuvissa.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.