Katie Price paljasti nykyisen seksikumppaninsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price on ollut viime aikoina paljon julkisuudessa käynnissä olevan riitaisan avioeronsa vuoksi. Tuoreimpien tietojen mukaan eronneen pariskunnan välit eivät olekaan aivan niin tulehtuneet kuin ollaan oletettu.

32-vuotias povipommi Jordan on nimittäin itse paljastanut olevansa edelleen aika ajoin intiimeissä väleissä Alexin kanssa, sillä he harrastavat edelleen keskenään seksiä. Muodokas tähti kertoi The Sun -lehdelle syttyvänsä edelleen vapaaottelijan sänkypuuhiin ja perusteli valintaansa sillä, että mieluummin hän harrastaa seksiä Alexin kuin jonkun tuntemattoman kanssa.

Katie Price kertoi asiasta Evening Standard -lehden haastattelussa, jossa hän nimitti toista exäänsä Peter Andrea ”pahoilaiseksi”. Reidin läsnäolo neitokaisen kotona voikin olla nykyisin tarpeen, sillä 17-vuotias teinitransu pääsi maanantaina livahtamaan turvatoimista huolimatta tähden Surreyssä sijaitsevaan asuntoon.