Lady Gaga taas puolialastomana – kuka lahjoittaisi housut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on tunnettu shokeeraavista asuvalinnoistaan. Erittäin vähissä pukeissa viihtyvä tähti on kuvattu nyt jo kolmena päivänä peräkkäin alusvaatteisillaan New Yorkin kalseassa talvisäässä. Eilen sama meno nimittäin jatkui, vaikka asteita oli plussan puolella vain seitsemän.

Lady Gaga suuntasi paparazzien salamavalojen ristitulessa Green Day -yhtyeen rock-oopperaan St. Jamesin teatteriin asussa, joka hämmensä myös kaikkeen tottuneet newyorkilaiset. Laulaja oli nimittäin pukenut ylävartalonsa normaalisti, mutta alavartaloa peittivät vain ohuet sukkahousut. Viime päivien kuvien perusteella joku antelias vaatemerkki voisi lahjoittaa laulajalle housut.

Taannoin Lady Gaga hämmästytti paljastamalla kirjoittavansa musiikkiaan huumeiden vaikutuksen alaisena. Huumeiden vastaiset järjestöt eivät katsoneet paljastusta hyvällä, mutta Lady Gaga itse kertoi haluavansa olla täysin rehellinen sekä itselleen että faneilleen. Popparin uusin albumi Born This Way julkaistaan maailmalla 23. päivä toukokuuta. Albumilta on jo julkaistu samanniminen singlelohkaisu, joka joutui heti suuren plagiaattikohun kohteeksi. Kappaleen väitettiin olevan kopio Madonnan Express Yourself -hitistä.