”Liikuntakyvytön” pariskunta kuvattiin juoksentelemassa hevostilalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka brittinainen joutui vankilaan huijattuaan valtiolta suuret summat rahaa väittämällä olevansa yksinhuoltaja. Nainen jäi kuitenkin kiinni, kun tutkijat löysivät Facebookista kuvia häämatkalta ja useilta romanttisilta lomareissuilta miehensä kanssa.

Nyt kiinni on vuorostaan jäänyt huijaripariskunta, joka nosti suuria avustuksia väitettyään olevansa liikuntakyvyttömiä. Tarkastajat yllättyivätkin toden teolla, kun he näkivät pariskunnan kirmailevan hevostilallaan ja kantamassa raskaita ruokasäkkejä kuin normaalit liikuntakykyiset ihmiset.

Aiemmin aviomies oli kirjoittanut anomukseensa, että sanat eivät riitä kertomaan kuinka raskasta heidän elämänsä on. Yhdeksää hevosta hoitanut pari jäi rysän päältä kiinni valtion huijaamisesta ja tuhansien puntien suuruisten avustusten nostamisesta valheellisilla perusteilla. Tutkijat virittivät paikalle kameroita tallentamaan tapahtumia, ja kuvamateriaalia käytettiin nyt oikeudessa todisteena, Mirror-lehti kertoo.