Megan Fox esitteli rohkeasti paljasta vartaloaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu kaunotar nähtiin vuodenvaihteessa viettämässä lomaansa Havaijilla yhdessä aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa. Sittemmin hän on ehtinyt jo poseerata yläosattomissa Armanin alusvaatemalliston mainoskampanjassa, ja nyt kampanja saa jatkoa.

Megan Fox nähdään nyt muiden muassa yläosattomissa ja alusvaatteisillaan Emporio Armanin tuoreessa alusvaatemainoksessa, jossa katsojat pääsevät samalla ihailemaan julkkiskaunottaren suuria tatuointeja.

24-vuotias Megan Fox oli aiemmin otsikoissa, kun hän paljasti kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa. Tänä syksynä hän viimein vahvisti olevansa biseksuaali. Leffakaunotar kuitenkin lisäsi, ettei hän voisi harrastaa seksiä toisten biseksuaalien naisten kanssa, vaan ainoastaan lesbojen kanssa.

– Ei ole epäilystäkään ettenkö minä olisi biseksuaali, mutta olen myös tekopyhä. En koskaan menisi treffeille biseksuaalin tytön kanssa, koska se tarkoittaisi että hän olisi maannut myös miesten kanssa, ja miehet ovat niin likaisia. En halua harrastaa seksiä naisen kanssa joka on ollut sängyssä miehen kanssa, Megan Fox kertoi Esquire-lehdelle.