Shokkikäänne: Miehen puolikkaat -hittisarja lopetettiin kesken kauden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Charlie Sheen on ollut viime kuukausina lukemattomia kertoja otsikoissa negatiivisissa merkeissä, kun muiden muassa hänen huumesekoilunsa ovat tulleet julki. Hampaansa kokaiininkäytön johdosta menettäneen tähden ura on kovassa syöksyssä.

Kerroimme pari viikkoa sitten kuinka televisiosarjan kuvausten jatkuminen oli vaakalaudalla päätähti Charlie Sheenin rajun huumekierteen takia. Nyt amerikkalainen TMZ-julkaisu kertoo tuotantoyhtiön tehneen asiassa lopullisen päätöksensä, joka tulee Sheenille erittäin kalliiksi. Sarjan kuluvan kauden tuotanto on nimittäin lopetettu kesken. Syyksi ilmoitettiin Sheenin mediassa antamat lausunnot sekä hänen ja tuotantoyhtiön tulehtunut tilanne.

Charlie Sheen on maailman parhaiten palkattu televisiotähti, sillä hän saa kaksi miljoonaa dollaria jaksolta. Huumesekoilujensa takia häneltä jää nyt saamatta kaksi miljoonaa dollaria jokaiselta tekemättä jäävältä jaksolta. Tekemättä jää nyt neljä jaksoa, eli menetetty summa on kahdeksan miljoonaa. Viime viikolla Sheen kertoi maksavansa omistaan sarjan freelancer-työntekijöiden palkat, sillä hänen törttöilyjensä takia yli sata ihmistä on jäänyt palkatta.

Sheen purki tuntojaan äskettäin Dan Patrick Show -radio-ohjelmassa, jossa hän totesi ääni väristen kuinka oli ollut palaamassa töihin ja hakannut studion ovea – turhaan. Vasta sitten hän sai tietää että sarja on toistaiseksi lopetettu. Nyt Sheen väittää olevansa täysin kuivilla huumeista.

– Tämä oli ehkä ajoitusjuttu. He eivät ehkä uskoneet, että kaikki tapahtuisi näin pian. Minä toivun aika nopeasti, mutta homma lähtee myös lapasesta aika nopeasti. Nyt minulla on paljon töitä tehtävänä., Charlie Sheen kertoi.