Within Temptation -videohaastattelu, osa 1

StaraTV Viihde · Stara.fi

Suosittu hollantilainen sinfonista ja tummasävyistä metallia soittava Within Temptation julkaisee 30. maaliskuuta viidennen studioalbuminsa nimeltään The Unforgiving. Yhtyeen laulaja Sharon ja kitaristi Robert tapasivat Suomessa käydessään Staran Chaos Tube -blogitiimin.

Haastattelussa Sharon ja Robert kertovat yhtyeen ajankohtaisia kuulumisia ja valottavan hieman uuden konseptialbuminsa mielenkiintoista sarjakuvallista sisältöä. Samalla he paljastavat orastavan suomenkielen taitonsa

Vuonna 1996 perustetun Within Temptation -yhtyeen albumeja on myyty maailmanlaajuisesti lähes kolme miljoonaa kappaletta. Kitaristi Robert Westerholtin ja laulaja Sharon den Adelin perustama yhtye tunnetaan muiden muassa hiteistään What Have You Done, Stand My Ground, All I Need ja Frozen.