Tuotantotiimi raivostui – Charlie Sheenin sekoilu nollasi kymmenien tilipussit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Charlie Sheen on ollut viime kuukausina lukemattomia kertoja otsikoissa negatiivisissa merkeissä, kun muiden muassa hänen huumesekoilunsa ovat tulleet julki. Kerroimme eilen, että Sheenin suosikkisarja on nyt päätetty tältä kaudelta lopettaa kesken.

Tuotantoyhtiön teki asiassa päätöksen, joka tulee nyt Sheenille erittäin kalliiksi. Häneltä menee nimittäin sivu suun noin kahdeksan miljoonan dollarin palkat. Päätös oli kova takaisku paitsi miljoonia ansaitsevalle näyttelijälle myös hittisarjan suurelle tuotantotiimille. Koko ryhmä jää nimittäin myös ilman palkkaa, sillä suurin osa heistä on freelancereita. Eilen työryhmä purki raivoaan Sheenin sekoilujen takia ja muiden muassa vaati, että narkkaritähden pitäisi korvata heidän ansionmenetyksensä.

– Saamme kiittää tästä Charlieta, eräs työryhmän jäsen totesi E! Onlinelle.

– Charlie on todellinen kusipää. Toivon, että joku prostituoitu tai pornotähti panisi häntä yhtä halvalla kuin hän on pannut meitä, toinen raivosi.

– Aikooko Charlie nyt maksaa minun kadonneen palkkani? Se törkimys saisi maksaa minun asuntolainani ja hänen myös pitäisi tehdä niin. Tällainen ei ole oikein.

Supertähti raivostui sarjansa lopettamispäätöksestä ja purki tuntojaan TMZ-verkkolehdessä julkaisemassaan avoimessa kirjeessä. Siitä käy selville, että kauden lopettamisen syynä ovat sarjan sisäiset jännitteet.

– Mitä tämä kertoo Haim Levinestä (Chuck Lorre) sen jälkeen kun hän yritti tuomita minut. Olen onnistunut olemaan välittämättä hänestä 117 jakson ajan. Sitten kun kerran panen vastaan, niin tämä saastainen pieni mato ei kykene sulattamaan totuutta ja minun vaikutusvaltaani. Olen selvästikin voittanut tämän kastemadon sanoillani. Kuvitelkaa mitä olisin saanut aikaan nyrkeilläni. Toivon, että fanini pysyvät lojaaleina sarjaa kohtaan, Charlie Sheen kirjoitti.