Lea Michele seksikäs kuin Madonna aikanaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Glee-televisiosarjan kaunotar Lea Michele rankattiin keväällä arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. Hänen lisäkseen sarjan tähdistä myös Dianna Agron on saanut jalkansa mallimaailman oven väliin.

Taannoin Lea Michele ja Dianna Agron poseerasivat rohkeissa kuvissa GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Nyt Dianna on päässyt poseeraamaan jo ilman kollegaansa. Hänet nähdään kuvissa muiden muassa seksikkäässä madonnamaisessa lookissa kuin muissakin tyylikkäissä asuissa.

Michelen ja Agronin edellä mainitut nakukuvat aiheuttivat vastalauseita lasten vanhempien järjestön taholta. Tuolloin Dianna Agron päätyi lopulta pyytämään anteeksi rohkeita kuvia.

– Jos nämä kuvat saivat olosi epämukavaksi, se ei ollut koskaan tarkoituksemme. Ja jos sinun 8-vuotiaalla lapsellasi on hallussa GQ-lehti, olen pahoillani siitäkin. Mutta minun täytyy kuitenkin kysyä että miten miestenlehti on hänelle päätynyt, Agron totesi The Hollywood Gossip -julkaisun mukaan.