Eva Mendesin nakukuvat vääriin käsiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Katastrofikytät-elokuvassa taannoin nähty Eva Mendes on tullut aikaisemmin tutuksi muiden muassa mallinurastaan Calvin Kleinilla. Pari vuotta sitten kaunotar poseerasi Kleinin hajuvesimainoksessa puolialastomana.

Eva Mendes on poseerannut useampaankin otteeseen vähissä vaatteissa ja jopa alastomana. Nyt eräs rohkea kuvasarja on päätynyt yllättäen hukkateille. Valokuvaaja Lyndon Chubbuckin ikuistamat otokset ovat nimittäin kadonneet, kun niiden oli määrä päätyä esille valokuvanäyttelyyn Los Angelesissa. Kuvasarjan pari otosta on sittemmin päätynyt verkkoon, mutta alkuperäiset kuvat ovat kateissa. Asiasta on tehty rikosilmoitus, ja parhaillaan viihdelehdissä pohditaankin onko poliiseilla intessejä etsiä leffakaunottaren alastonkuvia.

Eva Mendesillä on ollut lapsuudessaan toive, joka ei kuitenkaan voinut toteutua. Mendes halusi nimittäin ryhtyä nunnaksi, mutta joutui luopumaan haaveestaan äidilleen tehdyn lupauksen vuoksi. Perhe kasvoi vähävaraisessa taloudessa ja Mendes oli tästä surullinen. The Sun -lehden haastattelema tähti kertoi lapsuudestaan ja kyseisestä särkyneestä unelmasta tarkasti.

– Halusin lapsena nunnaksi, mutta halusin ostaa myös talon ja auton äidilleni. Hoin hänelle aina tekeväni sen kun olen kasvanut aikuiseksi. Siskoni kysyi minulta, että miten aion täyttää lupaukseni. Hän kertoi myös, etteivät nunnat saa palkkaa. Silloin unelmani kuoli. Tunnen vieläkin suurta kiitollisuutta äitiäni kohtaan ja minua harmittaa etten voi antaa enää mitään takaisin. Panostan nyt vuorostaan omaan perheeseeni sekä hyväntekeväisyyteen, Eva Mendes kertoi The Sun -lehdelle.