Janet Jackson nautiskeli bikineissä uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimman urheilutapahtuman, Super Bowlin, yhteydessä jo kuusi vuotta sitten tapahtunut Janet Jacksonin kohuvilautus on nyt otettu uudelleen käsittelyyn. Tuolloin Jackson tuli vahingossa paljastaneeksi toisen rintansa hänen asunsa petettyä.

Nyt hänet on kuvattu lomailemassa uima-altaan äärellä hopeanhohtoisiin bikineihin pukeutuneena. Janetin True You -kirjan sivuilla päästiin äskettäin tutustumaan tähden laihdutusoperaatioihin ja arkielämän rutiineihin, joissa varsinkin rinnat ovat aiheuttaneet kaunokaiselle päänvaivaa jo teini-iässä.

– Näyttelin 70-luvulla Good Times -televisiosarjassa. Ensimmäisenä kuvauspäivänä rintojeni todettiin olevan liian suuret, ja olin tuolloin vasta 11-vuotias. Rooli oli annettu minulle jo vuosi aikaisemmin, mutta murrosikäni ilmaantuminen muutti tilanteen vaikeaksi, artisti kertoi ABC News -julkaisulle.

Tuottajat eivät halunneet, että Janetin roolihahmolla on vielä muotoja, joten he sitoivat rinnat piiloon. Tapaus jätti nuorelle naiselle aikanaan itsetunto-ongelmia oman vartalonsa suhteen, mistä hän on nyt kirjoittanut myös uudessa kirjassaan.