Jenni Vartiainen esitteli tuoreen pystinsä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espoon Barona-areenalla on parhaillaan menossa Emma-gaala, jonka ennakkosuosikkina oli erityisesti Jenni Vartiainen. Hän sai jo pari kuukautta sitten palkinnon vuoden live-esiintyjänä.

Nyt palkintosade on vain yltynyt. Tänään Jenni Vartiainen on nimittäin palkittu tähän mennessä jo kahdella Emma-palkinnolla, kun ennen suoran lähetyksen alkamista hän sai viime vuoden myydyimmän albumin Emman. Hetki sitten hän sai lisäksi Vuoden naissolistin palkinnon. Jennin Emma-saldo on siis tällä hetkellä jo kolme.

Hetki sitten Jenni esitteli vuoden myydyimmästä levystä saamaansa palkintoa myös Staralle. Samalla kuvasta saadaan hieman osviittaa siitä millainen on Jennin tämän illan juhla-asu. Tarkemman kuvan siitä ssa todennäköisesti vielä tänään televisiosta. Vartiaisesta veikataan nimittäin tämän vuoden Emma-rohmua.

Jenni Vartiainen