Jessica Biel on seksikäs myös meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jessica Biel todisti taannoin olevansa yksi Hollywoodin maanläheisimmistä tähdistä kiipeämällä Kilimanjaro-vuoren huipulle. Poptähti Justin Timberlaken kanssa on-off -suhteessa ollut Bielin tempauksen tarkoitus oli herättää julkisuudessa keskustelua ilmastonmuutoksen vaikutuksista.

Viime aikoina Jessica Biel on ikuistettu pariinkin otteeseen julkisuudessa ilman meikkejä, ja nyt trendi saa jatkoa. Jessica on mahdollisesti itsekin huomannut että monista muista Hollywood-kaunottarista poiketen hän onnistuu näyttämään varsin vetävältä myös ilman pakkelikerrosta. Jessica kuvattiin meikittömänä eilen Beverly Hillsissä.

28-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Näyttelijätär nähdään parhaillaan myös Suomen valkokankailla Hollywood-tähtiä vilisevässä Ystävänpäivä-komediassa. Bielin seuraava projekti on Nailed-nimeä kantava romanttinen komedia, jossa hän näyttelee muun muassa Jake Gyllenhaalin kanssa.