Kim Kardashian riisui yläosansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on tehnyt menestyksekkään uran viihdemaailmassa, ja hänen johdollaan perhe tienasi viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Kim  kuvattiin aiemmin tällä viikolla meikittömänä Los Angelesissa.

Nyt hänet nähdään kuitenkin tuoreissa lehtikuvissa poseeraamassa muiden muassa yläosattomissa sekä erittäin paljastavassa topissa.

Kardashianin julkkisperhe on tehnyt valtavat määrät rahaa realityohjelmillaan ja oheistuotteillaan. Perheen siskokset laskuttavat nykyisin rahaa lähes kaikesta, mitä he tekevät. Esimerkiksi jos Kim Kardashian halutaan vierailemaan johonkin tilaisuuteen, maksaa se järjestäjälle noin 100.000 – 250.00 dollaria. Lisäksi Kim rahastaa myös Twitter-blogillaan, sillä mikäli jokin tuotemerkki haluaa tulla mainituksi tähden blogissa, maksaa se tuotemerkin edustajalle noin 25.000 dollaria.